Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Общество

Порошенко затвердив зміни до Податкового кодексу

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   10258
Порошенко затвердив зміни до Податкового кодексу




Глава держави затвердив зміни до Податкового кодексу, спрямовані на покращення умов для залучення інвестицій в розвиток інфраструктури недержавних закладів системи освіти.


Як повідомляє прес-служба президента, Петро Порошенко, підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов для надання освітніх послуг дошкільними та загальноосвітніми закладами недержавної форми власності». Закон №654-VIII був прийнятий Парламентом 17 липня.


Метою документу є створення додаткових умов для розвитку системи освіти України, зокрема для залучення позабюджетних інвестицій в збереження, удосконалення та розвиток інфраструктури дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів недержавної форми власності.


Законом виключено із об’єктів оподаткування податком на майно, відмінне від земельної ділянки, - будівлі дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів незалежно від форми власності та джерел фінансування, що використовуються для надання освітніх послуг.


Крім того, звільняються від сплати земельного податку дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади незалежно від їх форми власності і джерел фінансування, заклади культури, науки, освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, фізичної культури та спорту, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.