Сегодня: Понедельник, 14 Ноября 2016 года
Общество

Синютка: до 10 грудня ми повинні оголосити конкурс на будівництво сміттєпероробного заводу

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   11094
Синютка: до 10 грудня ми повинні оголосити конкурс на будівництво сміттєпероробного заводу




В межах до відповідно розроблених конкурсних умов до 10 грудня ми повинні оголосити конкурс на будівництво сміттєпереробного заводу на тих земельних ділянках, які уже обрали.


Про це сьогодні під час прес-конференції сказав голова Львівської ОДА, Олег Синютка, повідомляє кореспондент 032.ua.


“Я вважаю, що Львівська міськрада, яка є власником Грибовицького сміттєзвалища, повинна забезпечити оголошення міжнародного конкурсу на виготовлення проекту рекультивації Грибовицького сміттєзвалища відповідно до тих технічних завдань, які є розроблені Львівською облдержадміністрацією”, - зазначив також Синютка.


Нагадаємо, що за останні кілька місяців Львівська облдержадміністрація провела переговори із 26-ма компаніями, які зацікавлені у будівництві сміттєпереробного заводу. Список компаній дивіться  ТУТ.



Як раніше писав 032.ua, сьогодні Синютка назвав три земельні ділянки на Львівщині, де можуть побудувати сміттєпереробний завод. Детальніше про це читайте ТУТ.    





























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.