Сегодня: Среда, 23 Марта 2016 года
Общество

У Львівській ОДА планують налагодити співробітництво з Китаєм

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   11175
У Львівській ОДА планують налагодити співробітництво з Китаєм




Уже за кілька місяців українська делегація на чолі із керівництвом Львівської ОДА вирушить до провінції Цзянсу Китайської Народної Республіки.


Про це розповів сьогодні, 15 лютого, т.в.о. директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Ярослав Пелиховський, передає прес-служба ЛОДА. 


За словами Ярослава Пелиховського, візит делегації Львівщини має на меті налагодження міжрегіонального співробітництва між українським та китайським регіонами.


Додамо, що до складу делегації зі Львівщини запрошують усіх зацікавлених підприємців Львівського регіону. Додаткова інформація за телефоном 261-29-67 та 261-26-65. 


Нагадаємо, у листопаді 2015 року на Львівщині обговорили можливість спрощення візового режиму між Україною та Китаєм.





www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.