Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Культура

Для фінансування 50 програм у Львівській області передбачено близько 334, 8 млн гривень

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10617
Для фінансування 50 програм у Львівській області передбачено близько 334, 8 млн гривень




Станом на сьогодні профінансовано 40 програм на загальну суму близько 208 млн гривень.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛОДА.

Так, за словами директора департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Василя, Лозинського, 6 програм профінансовано на 100%, 8 – на понад 70%,14 програм профінансовано в межах 50-70%,7 програм – в межах 30-50% та 5 програм профінансовано до 30%.


Наступного року особливу увагу приділятимемо розвитковим та соціальним  проектам


"Наступного року особливу увагу приділятимемо розвитковим та соціальним  проектам, знижуючи при цьому питому вагу заходів, ефективність яких в минулі роки була низькою",- розповів Василь Лозинський.


Загалом, цього року  повністю чи частково профінансовано програми протидії тероризму у Львівській області, енергозбереження для населення Львівщини, надання одноразової адресної допомоги найбільш незахищеним категоріям громадян, фінансування робіт, пов’язаних з будів­ництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг та інші.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.