Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Культура

У Львові створять перше територіальне Антикорупційне бюро

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9565
У Львові створять перше територіальне Антикорупційне бюро




Юрисдикція органу спершу поширюватиметься на три області, в подальшому її можуть розширити до шести.


Про це повідомляє 032.ua з посиланням на прес-службу ЛОДА.


За словами директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника, територіальне бюро у Львові налічуватиме 15 чоловік, а його керівник та працівники обиратимуться на конкурсі.


Вони будуть, як наші очі і вуха


“Територіальні управління стануть накопичувачами інформації, які оперативно інформуватимуть центральне бюро. Вони будуть, як наші очі і вуха.


Також я розраховую на підтримку та активну участь громадських активістів Львівщини у конкурсі на ці посади”, - зазначив Артем Ситник.


Теруправління матимуть доступ до усіх електронних баз даних державних органів, що дозволить оперативно викривати корупціонерів. Загалом вони матимуть можливість отримувати інформацію з різноманітних джерел, а також реагуватимуть на анонімні звернення.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.