Сегодня: Суббота, 22 Октября 2016 года
Культура

Деканоїдзе прокоментувала затримання у Львові п'яного начальника карного розшуку

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   8730
Деканоїдзе прокоментувала затримання у Львові п'яного начальника карного розшуку




Керівник НПУ Хатія Деканоїдзе під час прес-конференції у Києві прокоментувала затримання у Львові начальника карного розшуку Львівщини Миколи Гладюка за кермом у стані алкогольного сп'яніння.


«Так такий факт мав місце. У нас є закон. І згідно із законом, ми повинні провести службову перевірку для того, щоб у нас була вся правова база, особливо якщо доведеться ухвалювати якісь кадрові рішення. Згідно із попередньою інформацією, яка у мене є і яка є на відео, яке теж зберігається у мене, чоловік знаходиться в алкогольному сп’янінні, і той коментар, який він дав, що він нібито не був за кермом, не відповідає дійсності. На відео теж дуже добре видно, що він був за кермом. Щойно внутрішня безпека і кадрова інспекція дадуть мені всі докази того, що там відбулося, – а ви знаєте, що це було у Львові, на заправці, – то ми будемо примати усі рішення, які потрібно», – сказала Деканоідзе під час прес-конференції.


Відеозапис прес-конференції:



Нагадаємо, минулого тижня інспектори патрульної поліції Львова затримали начальника карного розшуку Львівського обласного управління поліції.


За інформацією народного депутата Володимира Парасюка, Гладюк був напідпитку і їхав він з атестації, яку того дня проходив.


На захист Гладюка Миколи  приїхав ще один начальник, який за словами свідків теж був напідпитку. За даними місцевих ЗМІ, виручати підлеглого прибув в.о. керівника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія.


Сам начальник карного розшуку Львівщини заперечує водіння напідпитку і каже, що він був повністю тверезий.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.