Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Культура

Домініканський собор у Львові відреставрують за 500 тисяч гривень

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   9638
Домініканський собор у Львові відреставрують за 500 тисяч гривень




Кошти для реставрація передбачені у бюджеті розвитку міста на 2016 рік.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі міської ради.


Як зазначає керівник міського департаменту економічної політики Ірина Кулинич, у бюджеті розвитку під час обговорень не змінювали дохідну та витратну частину.


Трохи збільшили фінансування на об’єкти історичного середовища


"Зміни стосувалися в основному незначних об’єктів. Трохи збільшили фінансування на об’єкти історичного середовища, зокрема на 500 000 гривень збільшили фінансування реставраційних робіт у Домініканському соборі", - розповіла Ірина Кулинич.


Також за її словами, таку ж суму отримає і Костел єзуїтів, де наразі тривають великі роботи і "де необхідне співфінансування до об’єктів міжнародної допомоги". 


Нагадаємо, що під час завтрашньої сесії міськради, депутати прийматимуть рішення щодо бюджету розвитку Львова на 2016 рік. 




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.