Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Криминал

Завтра депутати міської ради розподілятимуть 1,2 млрд гривень з бюджету розвитку міста

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   9117
Завтра депутати міської ради розподілятимуть 1,2 млрд гривень з бюджету розвитку міста




Виконавчий комітет Львівської міськради схвалив кінцевий варіант рішення про розподіл об’єктів, які у 2016 році фінансуватимуть з бюджету розвитку міста.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі міської ради.


За словами міського голови Андрія Садового, впродовж останнього тижня відбулась низка громадських обговорень і презентацій показників бюджету для депутатів та активних середовищ міста, бюджет пропрацьований та якісний.


Безперечно, кінцеве рішення прийматиме сесія міської ради


“Безперечно, кінцеве рішення прийматиме сесія міської ради. Я вважаю, що невеликі правки, які були озвучені на бюджетній та інженерній комісіях, заслуговують на увагу. Ми також свідомі того, що бюджет, який ми приймаємо, потребує швидкої реалізації. Навіть ці роботи, які ми проводимо взимку, були дискусійними наприкінці минулого року – наприклад, щодо вул. Мечнікова. Але практика показує, що ми правильно зробили: чим швидше ми розпочинаємо роботу, тим швидше є результат”, - зазначив мер міста.




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.