Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Криминал

Депутати обласної ради проголосували за бюджет Львівщини

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9013
Депутати обласної ради проголосували за бюджет Львівщини




Сьогодні, 12 січня, депутатський корпус облради проголосували за прийняття обласного бюджету на 2016 рік.


Як повідомили 032.ua у прес-службі ЛОДА, в проекті обласного бюджету передбачено доходи в сумі 9039 797,5 тисяч гривень  та видатки в розмірі 9 346 699,2 тис гривень.


Бюджет можна назвати амбітним, але він містить у собі чимало ризиків


"Бюджет можна назвати амбітним, але він містить у собі чимало ризиків, адже є зміни у податковому та бюджетному законодавстві.  Фінансуванням профтехосвіти та питанням пільгових перевезень займатимуться місцеві бюджети. Усі інші виплати були збережені на рівні 2015 року", - розповів директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків


Зазначимо, що основними пріоритетами обласного бюджету стануть  ремонт доріг загальнодержавного і місцевого значення.


"685 млн гривень, які ми очікуємо отримати від перевиконання митних платежів, скеруємо на ремонт та будівництво доріг загальнодержавного значення. А для фінансування ремонтних доріг місцевого значення, в обласному бюджеті закладено 280 млн гривень". - зазначив Олег Демків.  


Додамо також, що за прийняття бюджету проголосувало 65 депутатів.




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.