Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Бизнес

Найбільших сільгоспвиробників залучатимуть до ремонту доріг, – меморандум про співпрацю

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   10955
Найбільших сільгоспвиробників залучатимуть до ремонту доріг, – меморандум про співпрацю





У четвер, 1 жовтня, у Львівській облдержадміністрації підписали Меморандум із великими сільгоспвиробниками щодо організації вантажних перевезень сільськогосподарської продукції у Львівській області.


Як повідомили у прес-службі ЛОДА, у документі сторони задекларували наміри щодо спільного вирішення питань, пов’язаних із ремонтом доріг у місцевих населених пунктах, якими користуються агрохолдинги.


За словами першого заступника голови ОДА Ростислава Замлинського очікується, що до меморандуму долучаться щонайменше 15 найбільших виробників сільськогосподарської продукції, які обслуговують понад 70% земель сільськогосподарського призначення. "Розвиток бізнесу неможливий без розвитку інфраструктури. Тому ми домовились, що у співпраці із агрохолдингами, будемо ремонтувати дороги, котрі цього потребують".


Зазначимо, що Служба автомобільних доріг у Львівській області підготувала загальну карту автодоріг регіону, якими користуються сільгоспвиробники, і які потребують ремонту. 









Нагадаємо, на Львівщині відремонтують дороги за 61,73 млн гривень.












www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.