Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Бизнес

Садовий про перенесення зупинок приміських автобусів у Львові : хочемо навести тут елементарний порядок

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9741
Садовий про перенесення зупинок приміських автобусів у Львові : хочемо навести тут елементарний порядок




Мер Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію із перенесенням кінцевих зупинок приміських автобусів у Львові.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі міськради Львова.


Наше завдання навести тут елементарний порядок


"Це рішення є важливим з кількох причин. По-перше, ситуація дійшла до абсурду, коли видавалось право на маршрути між селами, які проходили через центр Львова. А це створювало додаткове навантаження на транспортну інфраструктуру міста. По-друге, якість такого транспорту була завжди на порядок нижча, ніж тих автобусів, які курсують на міських лініях. Наше завдання навести тут елементарний порядок", - пояснив Андрій Іванович. 


Нагадаємо, що 9 жовтня мешканці Солонки влаштували акцію протесту і перекрили дорогу, яка проходить через їхнє село. Вони вимагали не скорочувати маршрути приміських автобусів, які їздять до Львова.


Читайте також на нашому сайті: через те, що кінцеві зупинки приміських автобусів у Львові перенесли, мешканцям районів доводиться переплачувати щодня 8-16 грн.


 






























Галицький Андрій

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.