Сегодня: Среда, 23 Марта 2016 года
Бизнес

Верховна Рада відновила компенсацію за перевезення пільговиків

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10482
Верховна Рада відновила компенсацію за перевезення пільговиків




Вчора, 18 лютого, депутати виділили фінансування на проїзд окремих категорій громадян. Таке рішення підтримали 245 народних обранців.


Львівщина на безкоштовне перевезення пільговиків отримає 87,8 млн. гривень


Про це розповіли у прес-службі Львівської ОДА, повідомляє сайт міста Львова 032.ua.


Компенсація пільгового проїзду у громадському транспорті здійснюватиметься шляхом перерозподілу коштів у державному бюджеті. У прес-службі пояснюють, що на це Верховна Рада місцевим бюджетам виділила 1,9 млрд. гривень, які передбачені для отримання пільг і житлових субсидій для населення. Зокрема, Львівщина на безкоштовне перевезення пільговиків отримає 87,8 млн. гривень.


Зазначимо, що нещодавно у салонах львівських автобусів з'явилися оголошення про те, що з 8 лютого, водії перевозитимуть не усі категорії пільговиків безкоштовно.


Нагадаємо, що до прийняття Верховною радою відповідного рішення у 2016 році фінансування на забезпечення компенсації пільгового проїзду у держбюджеті не передбачалось.


Як раніше повідомляв 032.ua Депутати пропонували Садовому притягнути до відповідальності перевізників, які відмовляються возити пільговиків.


































www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.