Сегодня: Понедельник, 14 Ноября 2016 года
Власть

Автомобіль " Land Rover", квартира площею 242,7 кв.м у Львові і зарплата: що вказав у декларації голова Личаківського суду Львова

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   8639
Автомобіль " Land Rover", квартира площею 242,7 кв.м у Львові і зарплата: що вказав у декларації голова Личаківського суду Львова




Голова Личаківського районного суду Львова Сергій Гирич заповнив дані у єдиному державному реєстрі декларацій за 2015 рік. 


Як повідомляє 032.ua, е-декларації судді вказано, що він на правах спільної власності  з дружиною володіє об’єктом незавершеного будівництва – квартирою у Львові, загальна площа якої становить 242,7 кв.м., і земельною ділянкою площею 644 кв.м у селі Керниця Городоцького району Львівської області.


Також у декларації вказано, що йому з дружиною на правах спільної власності належать автомобіль “Land Rover Freelander 2” 2013 року випуску та автомобіль “Mazda 2” 2011 року випуску.


Заробітна плата отримана за основним місцем роботи Сергія Гирича у 2015 році склала 235 тис. 592 гривні. Ще 7 тис. 358 гривень від отримав за викладацьку діяльність. Також у 2015 році Гирич отримав 79011 гривень страхових виплат.


Окрім цього Сергій Гирич на правах спільної власності  з дружиною отримав завдаток в рахунок укладення договору купівлі-продажу земельної ділянки у розмірі 80 тис. гривень.


Заробітна плата отримана за основним місцем роботи дружини Сергія Гирича у 2015 році склала 76193 гривні, а його син від зайняття підприємницькою діяльністю заробив торік 22650 гривень.


Готівкою Сергій Гирич зберігає 135 тис грн, а його дружина – 6900 доларів.


Ознайомитись із декларацією Сергія Гирича можна ТУТ.


Читайте також на "032.ua":





Земельна ділянка, допомога по догляду за дитиною і знак "Самопомочі": що задекларували міський голова Львова і його дружина.






Набір меблів, шуби, земельні ділянки і готівка: що задекларувала голова Франківського районного суду.






Львів'яни у соціальних мережах глузують із декларації Садового: добірка найсмішніших фотожаб.





























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.