Сегодня: Суббота, 25 Февраля 2017 года
Власть

Депутати проголосували за зміни в програмі про захист інтересів учасників антитерористичної операції

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   9903
Депутати проголосували за зміни в програмі про захист інтересів учасників антитерористичної операції




Сьогодні на сесії міської ради депутати проголосували програму із правками про захист інтересів учасників антитерористичної операції, яка розроблена для вирішення матеріально-побутових проблем учасників АТО та членів їх сімей, із врахуванням прав на безоплатне отримання земельних ділянок.


"За" проголосувало 49 депутатів. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.


Як розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР, у проекті, який напрацювала міжфракційна група, запропоновано захистити інтереси учасників АТО, які найбільше потребують такого захисту від міста.



«На відміну від першого варіанту програми, який був проголосований у квітні цього року, ми змінили черговість у програмі, поставивши на перше місце сиріт, які брали участь в АТО і які не мають куди повернутися. У другій черзі –  сім’ї загиблих, і в третій – учасники АТО, які стали інвалідами 1 або 2 групи.


Комісія, яка працювала над цією програмою, прийняла рішення розглянути надання або земельної ділянки, або коштів в першу чергу тим, хто нічого не отримував – ні жодної земельної ділянки, ні жодних коштів, ні квартир від держави. Найважливішим у тому, кому першим можемо щось запропонувати, є хвилі мобілізації, і пропонуємо почати з першої», - зазначила Гелена Пайонкевич. 


Під час депутатського обговорення програми, були внесені і проголосовані певні правки у цій програмі. За потреби, усі необхідні правки і надалі вноситимуть, щоб учасники АТО отримали від міста належну допомогу.




























Труш Ірина Володимирівна

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.