Сегодня: Суббота, 25 Февраля 2017 года
Власть

В усіх лікарнях Львова за 30 млн гривень повністю оновлять наркозно-дихальне обладнання

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10747
В усіх лікарнях Львова за 30 млн гривень повністю оновлять наркозно-дихальне обладнання




Начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради переконує, що це безпрецедентний проект не тільки для нашого міста, а й для України. 


Про це повідомляє сайт міста Львова 032.ua. 


Загалом 29 одиниць медичного обладнання


"Нові наркозно-дихальні апарати отримають 1, 3, 5, 8 лікарні, лікарня швидкої допомоги,  пологовий будинок. Загалом 29 одиниць медичного обладнання,  з них 15 наркозних апаратів і 14 апаратів ШВЛ. Таких закупівель на загальну суму 30 мільйонів гривень останніми роками в нашій країні точно не проводили. І я пишаюсь тим, що ми завдяки колегіальному рішенню до кінця року системно вирішуємо це питання, тому безпека пацієнтів і лікарів під час оперативних втручань буде забезпечена", - розповів Зуб.


Читайте також на нашому сайті: у Львові вирішили кардинально змінити становище медичної сфери міста.


 






























#2614

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.