Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Спорт

Садовий сподівається, що Сихівський трамвай поїде вчасно

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   11053
Садовий сподівається, що Сихівський трамвай поїде вчасно




Запустити лінію Сихівського трамвая планують у листопаді цього року. 


Як розповів у коментарі 032.ua мер Львова Андрій Садовий, для мера важливо аби мешканці найбільшого мікрорайону у Львові якомога скоріше відчули переваги користування Сихівським трамваєм.


не буду забігати наперед


"Думаю, що все йде наразі за планом. Можливо, частину якогось хідника і не дороблять але для мене важливо, щоби сихівчани вже відчули цю атмосферу користування якісним електротранспортом. Тому, не буду забігати наперед. Усі служби працюють у достатньо активному режимі", - розповів Андрій Садовий.


Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, трамвай на Сихів почне курсувати із 17 листопада цього року.  Тим часом вже стало відомо, за яким маршрутом курсуватиме Сихівський трамвай.


Читайте також на нашому сайті: готовність №: у Львові фінішує будівництво трамвайної колії на Сихів (ФОТО).


 





 



























Галицький Андрій

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.