Сегодня: Среда, 11 Сентября 2019 года
Спорт

Садовий розповів, як у Львові триває процес декомунізації

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   11129
Садовий розповів, як у Львові триває процес декомунізації




Мер міста Львова Андрій Садовий запевнив, що у Львові процес декомунізації практично завершено.


Про це мер Львова розповів у коментарі сайту міста Львова 032.ua.


станом на зараз у нас проблем із декомунізацією немає


"Варто сказати, що основний об’єм декомунізації у Львові відбувся у 90-х роках. Наше місто було одним із перших серед українських міст, де демонтували пам’ятник Леніну, також було запропоновано багато нових назв для наших вулиць, парків, скверів.


З точки зору сьогоднішнього законодавства, станом на зараз у нас проблем із декомунізацією немає. Є монументи, зокрема такі, як монумент Тудору, які мають дискусію у науковому середовищі. Я думаю, що варто приймати таке рішення, яке об’єднає громаду і вирішить це питання", - сказав Андрій Садовий.


Нагадаємо, що вирішити подальшу долю пам’ятника  письменнику Степану Тудору у середу, 25 травня, мала спеціальна робоча група. 


Читайте також на нашому сайті: під час сутичок біля пам'ятника Тудору постраждало двоє правоохоронців.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.