Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Спорт

В мережі опублікували відео, як Парасюк влаштував сутичку в Апеляційному суді Закарпаття (ФОТО)

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   8754
В мережі опублікували відео, як Парасюк влаштував сутичку в Апеляційному суді Закарпаття (ФОТО)




В мережі опублікували відео, як нардеп Володимир Парасюк жбурляв пластикові стакани у прокурора в Апеляційному суді на Закарпатті. 


Про це повідомляє сайт міста Львова, 032.ua. 


Нагадаємо, інцидент стався в адміністративній будівлі Апеляційного суду в Закарпатській області під час розгляду апеляційних скарг щодо зміни запобіжного заходу п`ятьом затриманим через бійку на Драгобраті.



За цим фактом, Ужгородською місцевою прокуратурою внесено в ЄРДР відомості та розпочато кримінальне провадження за фактом хуліганства (ч.3 ст.296 КК України) 

Сам Парасюк на своїй сторінці у Facebook пояснив, що це була його реакція на приниження честі та гідності побратимів.

"Ви можете мене засуджувати, але я жорстко реагуватиму, коли принижуватимуть честь та гідність моїх побратимів. Я ніколи не мовчатиму на хамське відношення і вислови: "А ви думали, що буде інакше? Будуть сидіти." Я борюсь так як вмію і може це часом трохи емоційно, але це щиро. Герої Майдану, Добровольці, Кіборги не повинні сидіти в тюрмах через шиті білими нитками справи", - написав Парасюк. 






www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.