Сегодня: Понедельник, 18 Июля 2016 года
Криминал

Парасюк пояснив, чому роз’їжджав по Львову без водійських прав

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   10444
Парасюк пояснив, чому роз’їжджав по Львову без водійських прав




Нардеп Володимир Парасюк визнав, що порушив правила дорожнього руху і пояснив, чому роз’їжджав по Львову без водійських прав.


Про це повідомляє сайт міста Львова, 032.ua. 


Як пояснив на своїй сторінці у Facebook Володимир Парасюк, він випадково забув сумку із документами вдома. 


"Я порушив ПДР, в ніч з 18 на 19 січня, коли повертався з Ужгорода. Сумку з документами випадково забув вдома, коли по дорозі забіг додому по речі, бо їхав до батьків святкувати Водохреща", - написав Парасюк. 


Також нардеп зазначив, що на нього склали адміністративний протокол і він пройшов тест на стан алкогольного сп'яніння.


"Дякую Поліції за службу, а також прошу вибачення за порушення закону. Постараюсь більше не робити таких помилок", - зазначив Володимир Парасюк. 


Нагадаємо, як раніше писав 032.ua, сьогодні у патрульній поліції Львова розповіли, що в ніч з 18 на 19 січня Володимир Парасюк Парасюк роз’їжджав по Львову без водійських прав і порушив правила дорожнього руху


Тепер народний обранець змушений буде сплатити штраф у розмірі 425 гривень. 




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.