Сегодня: Суббота, 19 Марта 2016 года
Происшествия

Президент України перевірить витрати коштів на Євро - 2012

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   11225
Президент України перевірить витрати коштів на Євро - 2012




Відповідне зобов'язання міститься у рішенні Ради національної безпеки і оборони від 20 липня 2015 року "Про заходи щодо захисту національних інтересів України у сфері авіації", який введено в дію указом президента Петра Порошенка №535/2015 від 4 вересня.


Про це повідомляє 032.ua із посиланням на офіційний сайт Президента України.


Як йдеться в указі, Кабінет міністрів України зобов’язаний у місячний термін забезпечити проведення перевірок використання коштів державного бюджету і кредитних ресурсів, спрямованих на виконання заходів із підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні.


А у разі виявлення порушень закону ужити заходів щодо притягнення в установленому порядку винних осіб до відповідальності.


Нагадаємо, 24 серпня, Петро Порошенко присвоїв звання «Мати-героїня» 74 жінкам Львівщини.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.