Сегодня: Воскресенье, 13 Ноября 2016 года
Политика

У справі Грибовицького сміттєзвалища оголосили про підозру Юрію Гольцю

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   8699
У справі Грибовицького сміттєзвалища оголосили про підозру Юрію Гольцю




У понеділок прокуратура Львівської області оголосила про підозру начальнику управління житлового господарства Львівської міськради Юрію Гольцю.


Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради. 


Звинувачення стосуються питання діяльності департаменту житлового господарства та інфраструктури в частині контролю дій ЛКП «Збиранка» щодо складування сміття та обвалу на полігоні в Грибовичах.


Зараз Юрію Гольцю обирають запобіжний захід.


Додамо, що Юрій Голець з 2009 по 2010 був  директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, а з 29.04.2010 року начальником управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради 


Як раніше писав 032.ua, від 2 листопада керівником департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради призначено Сергія Бабака.


Нагадаємо, що слідство встановило причини обвалу на Грибовицькому сміттєзвалищі і завтра прокурор Львівської області проведе брифінг щодо результатів досудового розслідування за фактом обвалу сміття на Львівському міському полігоні твердих побутових відходів. 



























Труш Ірина Володимирівна

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.