Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Политика

У Львові затвердили зовнішній вигляд громадських зупинок

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   9376
У Львові затвердили зовнішній вигляд громадських зупинок




З метою впорядкування зупинок громадського транспорту та туристичної привабливості міста, виконавчий комітет ЛМР затвердив типові зупинки громадського транспорту.


Про це 032.ua повідомили у прес-службі міськради Львова.


Так, за словами директора  департаменту економічної політики міськради Ірини Кулинич, всього було запропоновано три типи зупинок. 


Одну з сіті-лайтам і дві без рекламної конструкції


"Одну з сіті-лайтам і дві без рекламної конструкції. Вони з круглим та квадратним профілем, всі вони оброблені гарячим цинком, є стандартом європейської якості», - зазначила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.


Відповідно до характеристик, лавки виготовлені з кольорового пластику або з дерев’яного масиву з нанесенням захисного покриття. Заднє та бокове скло  – безпечне гартоване, товщиною 10 мм. Дах – тонований сотовий полікарбонат товщиною 10 мм (закріплений за допомогою гумових ущільнювачів та алюмінієвих притискних планок).


Як додала Ірина Кулинич, гарантійний термін таких зупинок – 10 років.


Читайте також на нашому сайті: на пл.Св.Юра облаштовують зупинку громадського транспорту.


 































www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.