Сегодня: Среда, 23 Марта 2016 года
Политика

Садовий розповів, як міська рада буде розглядати електронні петиції від львів’ян

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   9904
Садовий розповів, як міська рада буде розглядати електронні петиції від львів’ян




Чиновники будуть розглядати навіть ті петиції, які наберуть менше 1 тисячі підписів львів’ян.


Про це 032.ua розповіли у прес-службі міської ради


"У Львові є багато активних громадських діячів і львів’ян. І тому я дуже хочу, аби вони мали більш активну комунікацію із містом. Звичайно, петиції будуть корисними, бо ми будемо оперативно на них реагувати. У першу чергу будемо брати найактуальніші для міста питання. Дуже важливо, аби влада виконувала свої дії згідно із побажанням львів’ян.


кількість підписів не є критично важливим для нас аргументом


Є певна планка — якщо петиція набирає 1 тисячу підписів від жителів нашого міста, вона є обов’язковою для нашого розгляду. Але зауважу, що кількість підписів не є критично важливим для нас аргументом. Якщо навіть буде 100 підписантів, але петиція буде актуальною — ми теж її розглянемо”, - запевнив мер міста Андрій Садовий, передає прес-служба міської ради.


Читайте також на нашому сайті: львів'яни уже подали перші електронні петиції до міськради: що хочуть змінити мешканці нашого міста?




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.