Сегодня: Пятница, 18 Марта 2016 года
Общество

Зима наближається: Львівщина готова до опалювального сезону на 92%

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   11041
Зима наближається: Львівщина готова до опалювального сезону на 92%




Найгірший показник підготовки до опалюваного сезону мають місто Борислав, а також Кам'янко-Бузький і Буський райони області.


Таку інформацію оприлюднили під час сьогоднішнього засідання Колегії ОДА, передає 032.ua з посиланням на прес-службу ЛОДА.


За словами в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Назарія Романчука, найбільш критичною ситуація виглядає у Кам’янко-Бузькому районі, де більшість будинків КЄЧ знаходяться у підпорядкуванні військового відомства.


Треба вирішити до 15-го жовтня


"Якщо у даних районах котельне та водопровідне господарства готові до опалювального сезону, то у частині підготовки житлових будівель є певні проблеми. Їх треба вирішити до 15-го жовтня. Болюче питання – Борислав, там житловий фонд фактично не готовий до зими. Зокрема, залишаються непідготовленими внутрішньобудинкові мережі, дахи і підвальні приміщення", - зауважив Назарій Романчук.


Відповідно, за доручення губернатора області, військова прокуратура має встановити винних та з’ясувати причини, через які у зазначених місцях фактично зірвана підготовка до опалювального сезону.


Читайте також: на Львівщині соціальні об’єкти готові до нового опалювального сезону.




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.