Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Общество

"Є не до кінця розуміння певних людей у громаді", - Андрій Садовий про переговори із громадою Малехова

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9222
"Є не до кінця розуміння певних людей у громаді", - Андрій Садовий про переговори із громадою Малехова




Міська влада Львова досі не досягла компромісу із громадою села Малехів щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Переговорний процес наразі триває, а мер Львова Андрій Садовий вірить, що порозуміння буде.


Про це мер Львова заявив у коментарі кореспонденту 032.ua.


Є не до кінця розуміння певних людей у громаді


"Якщо говорити про співпрацю із Малеховим, то це не можна вирішити за один день. Ми зі свого боку почали усі роботи, які обіцяли. Це і будівництво школи, і ремонт мереж у населеному пункті. Є не до кінця розуміння певних людей у громаді. Я думаю, що мають місце певні впливи ззовні. Вважаю, що ми все таки знайдемо порозуміння, але для цього потрібен час. Жодних тисків, деструктивів. Тільки співпраця", - наголосив Андрій Садовий.


Нагадаємо, що наприкінці вересня цього року громада Малехова відмовилася підписувати договір зі Львовом про спільну співпрацю щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. 


Додамо, що згідно цієї угоди, рекультивація сміттєзвалища мала тривати 4 роки, а Малехівська сільська рада мала надати Львову земельну ділянку для будівництва нової дамби і для складування сміття, яке буде підпирати тіло полігону.


Згодом, мер Львова Андрій Садовий пообіцяв збудувати у Малехові школу, амбулаторію і дитячий садок. 



























Галицький Андрій

www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.