Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Культура

Перинатальний центр у Львові відновлюватиме той підрядник, який його зруйнував

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   8662
Перинатальний центр у Львові відновлюватиме той підрядник, який його зруйнував




032.ua публікує пояснення від голови Львівської ОДА Олега Синютки, чому саме той підрядник, який занедбав свою роботу з реконструкції перинатального центру й надалі виконуватиме відновлювальні роботи.


Розслідування триває


“На сьогоднішній момент, ми очікуємо від правоохоронних органів завершення розслідування кримінальної справи, і це питання ніхто не знімав із порядку денного”, — запевняє Олег Синютка.


ПАТ "Аеробуд" добре себе зарекомендували на будівництві фортифікаційних споруд


“По-друге, станом на сьогодні, дуже важливо було пройти процедуру погодження і тендеру. І компанії ПАТ "Аеробуд", яка зараз приступила до роботи, треба віддати їй належне, бо вони себе добре зарекомендували на будівництві фортифікаційних споруд. Зокрема, вони збудували 8 фортифікаційних споруд на Луганську, в той час коли багато наших будівельних компаній просто відмовилися будувати ці споруди на Сході.


Окрім цього, з роботи звільнені всі керівники, які працювали на цьому об'єкті та були звинувачені власне у розтраті коштів та неефективній роботі”, — зауважує голова Львівської ОДА.


Колектив перинатального центру дозволив підряднику реабілітувати себе


“Коли ми обговорювали це питання із колективом перинатального центру, то отримали їхню згоду на те, що підрядник повинен реабілітувати себе на цих роботах. Врешті-решт, на мою думку, до цього об'єкту є настільки прицільна увага, що це є шанс для підрядника завершити реконструкцію і “відбілити” своє ім'я”, — додав він.


Нагадаємо, як раніше писав 032.ua, цьогоріч на реконструкцію Львівського перинатального центру виділили 45 млн. грн. Але в цілому кошторисна вартість всіх будівельно-монтажних робіт становить 120 млн. грн. 




www.032.ua







В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.