Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Культура

У Львові заявляють про загрозу зриву опалювального сезону

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   8692
У Львові заявляють про загрозу зриву опалювального сезону




Наступний зимовий період львів'яни можуть провести без опалювання у власних квартирах.


Так, за словами голови Первинної профспілкової організації ЛМКП «Львівтеплоенерго» Тетяни Величко, підготовка до опалювального сезону наразі перебуває під загрозує зриву, інформує сайт 032.ua. 


І причина ось у чому: у липні цього року Президент України наклав вето на закон "Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування суб'єктів господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення".


"У разі реалізації цього законопректу, вдалося би уникнути колапсу комунальних систем життєзабезпечення населених пунктів (тепло- і водопостачання) та зменшити соціальну напругу в містах", - пояснює Тетяна Величко.


Водночас, за словами заступника директора з економічних питань ЛМКП «Львівтеплоенерго» Богдана Камінського, на сьогодні теплопостачальні підприємства Львова не мають основного боргу перед газовиками. Є лише нараховані штрафні санкції, які накопичилися через невиконання державою своїх зобов’язань.


Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, тепловики у Львові мають мільйонні борги перед "Львівгазом" за спожитий газ. Так, станом на 1 серпня цього року, підприємство недоотримало від тепловиків міста понад 20 млн гривень.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.