Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Бизнес

У міськраді вирішують, що робити зі старовинною аптекою на вулиці Дорошенка, 36

  •   Ильяс Горский  •   032.ua   •   9565
У міськраді вирішують, що робити зі старовинною аптекою на вулиці Дорошенка, 36




Наприкінці минулого року влада Львова підписала договір про приватизацію аптеки на вулиці Дорошенка, 36. Згідно з підписаними документами, приватизоване приміщення повинні використовувати як аптеку.


Як зазначила під час прес-конференції начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун, у випадку нецільового використання цього приміщення, міська рада готова у суді анулювати підписаний договір.


ми маємо перший такий випадок з кінця 2013 року


"Зазвичай, цільове призначення приміщення встановлються дуже рідко. Зараз ми маємо перший такий випадок з кінця 2013 року, коли під час приватизації шляхом аукціону була висунута вимога, щоби приміщення використовувалося із дотриманням цільового призначення об’єкта», – розповіла Свистун.


Нагадаємо, що у жовтні минулого року Інтернет сколихнула новина про те, що незабаром найстаровинніша аптека у Львові може зникнути: її виганяли із приміщення на вулиці Дорошенка, 36, а антикварні меблями торгували в Інтернеті. Однак Інна Свистун цю інформацію спростувала, запевняючи, що меблі ніхто продавати не збирався.


продавалися меблі із зовсім іншого приміщення


"Ту інформацію, яку кілька місцяців тому активно поширювали в ЗМІ - не відповідає дійсності. На аукціоні продавалися меблі із зовсім іншого приміщення. Ми були на обстеженні, бачили меблі. Вони стоять на складі запаковані у плівку", - запевнила Інна Свистун.


Нагадаємо, що приміщення аптеки було виставлено на аукціон у лютому 2015 року. 


Читайте також на нашому сайті:львів'ян закликають долучитись до збору коштів, аби врятувати столітні меблі з гомеопатичної аптеки.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.