Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Бизнес

Автобуси №5а змінять свій маршрут: подробиці

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   9328
Автобуси №5а змінять свій маршрут: подробиці




Рішення про зміну автобусного маршруту №5а у вівторок, 29 грудня, прийняв виконком Львівської міськради.


Про це повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛИР Віктор Щир, передають у прес-службі ЛМР. 


За словами Віктора Щира, відтепер автобуси №5а курсуватимуть до лікарні швидкої допомоги, а от до Винників їх маршрут дещо зміниться.


Кінцева зупинка залишилася на вулиці Кільцевій


“Кінцева зупинка залишилася на вулиці Кільцевій. Далі транспорт прямуватиме по вул. Галицькій, на вул. Івасюка до госпіталю, і через Лисиничі, вул. Тракт Глинянський. Потім виїжджатимуть на вул. Личаківську і далі за маршрутом ”, - сказав  Віктор Щир.


Зазначимо, за зміненими маршрутами автобуси курсуватимуть вже у наступному році. Зараз автобуси маршруту №5а курсують по вул. Галицькій і прямо на вул. Личаківську


 До слова, у міськраді повідомлять і про те, що мають бажання збільшити кількість автобусів на маршруті №5, втім коли це станеться наразі невідомо. 




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.