Сегодня: Воскресенье, 17 Июля 2016 года
Власть

Цього року на Львівщині створять два нових заповідника

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   10031
Цього року на Львівщині створять два нових заповідника




Також у ЛОДА планують завершити проектні роботи, щодо організації території регіональних ландшафтних парків "Надсянський" та "Равське Розточчя".


Про це 032.ua повідомили у прес-службі ЛОДА.


Так, за словами керівника департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслана Гречаника, у 2016 році департамент планує збільшити території та кількість об’єктів природно-заповідного фонду області.


створення національного природного парку "Бойківщина"


"У планах департаменту - створення національного природного парку "Бойківщина" у Турківському районі та орнітологічного заказника місцевого значення "Журавлиний" у Буському районі", - розповів Руслан Гречаник.


Зазначимо, що на території Львівської області функціонує 353 об’єкти природно-заповідного фонду. А минулого року в області було створено ще три об’єкти фонду, загальною площею 14,3 га.




www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.