Сегодня: Суббота, 22 Октября 2016 года
Спорт

У Львові позбавили звання начальника військкомату, якого зловили на хабарі

  •   Илона Мамаева  •   032.ua   •   10955
У Львові позбавили звання начальника військкомату, якого зловили на хабарі




Начальників відділу обліку солдатів і сержантів Личаківсько-Залізничного об'єднаного районного військового комісаріату міста Львова, майор ЗСУ отримав 600 доларів  за сприяння в ухиленні від проходження військової служби та отримання військового квитка.


Відповідний наказ про позбавлення звання ласого до хабарів офіцера, підписав начальник Генерального штабу - Головнокомандувач ЗСУ генерал армії Віктор Муженко, йдеться  у повідомленні Генштабу ЗСУ.


Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, офіцера ЗСУ затримали під час отримання хабара у квітні цього року. Він отримав 600 доларів незакономірної винагороди і обіцяв посприяти в ухиленні від проходження військової служби та отримання військового квитка громадянину України.




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.