Сегодня: Среда, 23 Марта 2016 года
Политика

Президент України запропонував Шокіну і Яценюку піти у відставку

  •   Карина Светлова  •   032.ua   •   9586
Президент України запропонував Шокіну і Яценюку піти у відставку




Незабаром на Україну чекають зміни у владній структурі країни. 


Як повідомляє прес-служба президента України, Петро Порошенко незадоволений роботою уряду та ГПУ і сьогодні, 16 лютого, запропонував Шокіну та Яценюку піти у відставку. 


"Сьогодні зранку я мав зустріч і грунтовну розмову з Генеральним прокурором. Я звернувся до Віктора Миколайовича з пропозицією, щоб він написав заяву про відставку", - йдеться у зверненні президента, опублікованому на сайті глави держави.


щоб він написав заяву про відставку


На думку Петра Порошенка, Віктор Шокін провів у ГПУ необхідні реформи, які роками чекали у суспільстві. Але заручитись підтримкою суспільства прокуратура так і не змогла.


"Такими ж самими мірками слід підходити і до Уряду. Кабінет Міністрів зробив чимало для порятунку країни, стабілізації економічної ситуації і старту реформ.  Але суспільство явно  вирішило, що помилок більше, ніж досягнень, і відмовило міністрам в довірі. А хіба не ясно, що проводити успішні реформи може лише Уряд, який користується достатньо високою підтримкою співгромадян?", - заявив Порошенко. 


Також Петро Олексійович вважає, що переформатування Кабміну має відбуватись  "на основі чинної коаліції у складі "Солідарності", «Народного фронту«, «Самопомочі» та «Батьківщини».


Читайте також на нашому сайті: Уряд відзвітувався про рік своєї роботи (ФОТО)




























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.