Сегодня: Пятница, 24 Февраля 2017 года
Общество

Львів’яни побоюються повторення вибухів, а самі теракти пов’язують із бездіяльністю влади

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   9191
Львів’яни побоюються повторення вибухів, а самі теракти пов’язують із бездіяльністю влади




У вівторок, 14 липня, Львів сколихнула серія терактів біля двох дільничих пунктів міліції. Внаслідок вибухів постраждало двоє людей — дільничі інспектори Шевченківського райвідділу міліції. 032 ua пубілкує думки львів’ян про теракти у нашому місті.


Наталя,студентка

Львів’яни побоюються повторення вибухів, а самі теракти пов’язують із бездіяльністю влади


Хочеться вірити, що такі події у Львові більше не повториться. Та повної впевненості у цьому немає. А кому це вигідно..напевно, що владі. В країні реформи не проводяться, країною керують ті ж самі бандити, що і за часів Януковича. Людям треба замилити очі, тому і відбуваються такі події.


Вибухи у місті пролунали із періодичністю в годину. Перший стався близько 09.15 на вул.Плугова,8, де численні тілесні ушкодження отримав 24-річний дільничий інспектор. У важкому стані потерпілого госпіталізували до лікарні. А вже о 10.20 стається другий вибух, на вул. Юрія Липи,45, внаслідок якого травмувалася 31-річна інспектор Шевченківського райвідділу. За її життя борються медики.


Олександр, пенсіонер


Львів’яни побоюються повторення вибухів, а самі теракти пов’язують із бездіяльністю влади


На мою думку, це просто місцеві розбірки. Вибухи цілеспрямовано направлені проти конкретних людей. Очевидно, місцеві щось не поділили, от і маємо такий результат. Якби було щось серйозне, то вибухи організували б у центральній частині міста. А так, банальні місцеві розбірки.


Згодом, правоохоронці класифікували вибухи як теракт. Усі правоохоронні органи міста, у посиленому режимі починають патрулювати вулиці Львова, для якнайшвидшого виявлення злочинців, причетних до вибухів.


Олександр, приватний підприємець


Звичайно, вибухи можуть повторитись. Бо це все вигідно владі, щоб тримати людей у страху, відволікати нас від реальних проблем. Влада реально не тримає контроль у державі. Вона не контролює людей, яких озброїла. А людям просто треба замилити очі, щоб ми менше думали про економічні, політичні, воєнні проблеми.


Правоохоронці зазначають, що до терактів у місті причетні професіонали. Вибухи були ретельно сплановані: за попередньою інформацією, вибухнули гранати Ф-1, які були замасковані у пачках з-під соку.





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.