Сегодня: Понедельник, 14 Ноября 2016 года
Бизнес

Депутати Львівської облради закликають правоохоронців перевірити будівницто у парку "Знесіння"

  •   Игорь Паньков  •   032.ua   •   8786
Депутати Львівської облради закликають правоохоронців перевірити будівницто у парку "Знесіння"




У вівторок, 8 листопада, під час пленарного засідання Львівської облради, депутат ВО «Свобода» Руслан Кошулинський на прохання мешканців парку «Знесіння» звернувся до правоохоронних органів з вимогою вирішити питання щодо проведення незаконної забудови на вулиці Довбуша, 15.


Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.


За його словами, сьогодні, 8 листопада, у парк "Знесіння" почали звозити техніку для початку масштабного будівництва. Депутат наголошує, що громада Львова обурена такими на їхню думку, незаконними діями забудовника, а керівництво парку отримує погрози на свою адресу. 


Тож Кошулинський на прохання львів’ян звернувся за допомогою до правоохоронних органів, аби останні звернули увагу на початок масштабного будівництва у парковій зоні Львова, і допомогли уникнути можливих проблем між забудовником та львів’янами. 


Нагадаємо, що у вересні минулого року львів’яни пікетували будівлю Господарського суду через забудову парку “Знесіння”.


 



http://www.032.ua/news/print/961349



























www.032.ua





В связи с событиями, происходящими в мире, многие комментарии приобретают всё более оскорбительный, а порой и вовсе экстремистский характер.

В этой связи редакция временно закрывает возможность комментирования на сайте.

Вместе с тем мы с уважением относимся к праву каждого читателя высказывать свое мнение, поэтому мы оставляем возможность обсуждения новостей в наших группах в социальных сетях: Facebook, ВКонтакте, Одноклассниках, Google+ и Twitter.